Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Corona, Seyhan’da hizmete engel olamadı

Corona, Seyhan’da hizmete engel olamadı

Akay “Halkımıza hizmette aksama yok”

Asfalt seriliyor ve planli projeler devam ediyor

Corona engel olamadi, hizmet durmadi

Dünyayi etkisi altina alan COVID-19 salgini nedeniyle temizlik, dezenfektasyon-hijyen, koruma tedbirleri ve bilgilendirme çalismalarini Saglik Bakanligi Bilim Kurulu ve Adana Valiligi il Pandemi kurulu kararlarina paralel olarak öncelikli olarak yürüten Seyhan Belediyesi, planli çalismalarini da eksiksiz yerine getirmeye devam ediyor.

HEM TEMIZLIK VE HIJYEN, HEM DE ASFALT ÇALISMASI

Seyhan Belediyesi, Baskan Akif Kemal Akay’in talimatiyla toplum sagliginin korunmasi için temizlik, hijyen, koruma gibi çalismalari öncelikli hizmet olarak yerine getiriyor. Belediye ekipleri ayni zamanda sorumluluk alanlarindaki sokaklarda, bakim-onarim, sagliklastirma ve asfalt serme islemini yürütüyor. Baskan Akay’in da bir bölümünü denetledigi çalismalar sabah erken saatlerde basliyor. Çalismalarla ilgili bilgi alan Baskan Akay, halkin yasam konforunu artirmak için sokaklarda yükseklik kotuna dikkat edilmesi, yagisli havalarda suyun tahliyesinin saglikli olmasi için egimin oluklara verilmesi gerektigini hatirlatti.

“HALKIMIZA HIZMETI AKSATMIYORUZ”

Seyhan Belediyesinin vefa saglik grubu kapsaminda sicak yemek ürettigi as evini de denetleyen Baskan Akay, saglikli, hijyen kurallarina uygun sicak yemek üretimi ve dagitimi nedeniyle görevli personele tesekkür etti. Baskan Akay ayrica Seyhan Belediyesi tarafindan yapimi devam eden projeleri inceledi, yetkililerden durum bilgisi aldi. Park-Bahçeler ekibi de sorumluluk alanindaki parklarda bakim, sulama ve gübreleme çalismalari yapiyor.

COVID-19 salgini nedeniyle öncelikli hizmet olarak toplum sagligini korumaya agirlik verdiklerini belirten Baskan Akay “Ancak diger yapilmasi gereken hizmetlerimizi de aksatmiyoruz. Sokaklarin bakimi, gerekiyorsa yenilenmesi çalismamiz araliksiz sürüyor. Ayrica Belediyenin devam eden projelerini tamamlamaya çalisiyoruz. Toplum sagligini önceliyoruz. Ancak Halkimiza hizmeti de aksatmiyoruz” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı